Homepage International Trade Duitsland

Homepage International Trade Duitsland

International Trade - Duitsland

Welkom op de homepage van BOM International Trade voor reizen en events met betrekking tot Duitsland. Wij helpen ondernemers om kansen op internationale markten optimaal te benutten. We leggen waardevolle contacten en leveren doelgerichte informatie over markten en financieringen. Daarnaast organiseren we relevante reizen en evenementen die ondernemers helpen de Duitse markt te verkennen en te betreden.

Kijk voor meer informatie en wat we voor u kunnen betekenen op onze website www.bom.nl/international-trade


Op deze pagina vindt u een voorproefje van de reizen en evenementen voor Duitsland in de tweede helft van 2019.

Beursdeelnames

15 t/m 17 oktober: eMove360 International Trade Fair for Mobility 4.0 in München.

Evenals in voorgaande jaren zal de BOM i.s.m. provincie Brabant het programma van de eMonday netwerkavond sponsoren en samenstellen. Ondernemers uit Brabant krijgen het podium om hun innovaties te presenteren. Dit jaar vindt de netwerkbijeenkomst plaats op woensdag 16 oktober. Thema’s: smart en green mobility, elektrisch ov, autonoom rijden.

Tijdens de eMove beurs is er een collectieve stand met Nederlandse bedrijven uit de elektromobiliteitssector aanwezig.

Ondernemersreizen in Q4

  • Oktober 2019: missie naar Zuid-Duitsland, thema agrofoodtechnologie en smart farming
  • 12-14 november reis naar de AgriTechnica Messe in Hannover
  • Eind oktober of november: Automotive suppliers missie naar Zuid-Duitsland met als thema transitie van de automotive toeleverindustrie naar een toekomst van elektrische mobiliteit. Onderwerpen: automatisering productieprocessen (cobots), digitale transitie, arbeidsmobiliteit, lightweight technology etc.

Wilt u alvast een impressie krijgen van een van onze ondernemersreizen naar Duitsland? Bekijk hier het verslag van de reis naar Beieren!