De weg naar e-health succes in Duitsland,
voor en door ondernemers!
25 november van 10:00u - 11:30u

 

E-health is booming in Duitsland. Door de nieuwe DiGA fast-track is het nu versneld mogelijk om je e-health oplossing op te laten nemen in het Duitse ziektekosten vergoedingensysteem. Een unieke mogelijkheid om te starten óf uit te breiden op de Duitse health markt! In dit webinar bespreken we de commerciële mogelijkheden voor ondernemers.

In voorgaande webinars informeerden wij over de nieuwe fast-track methode waarbij apps versneld in het vergoedingensysteem van Duitse ziektekostenverzekeraars kunnen worden opgenomen. Ook hebben bedrijven tijdens een pitchevent hun business propositie voor een aantal Duitse ziektekostenverzekeraars en ziekenhuizen gepresenteerd.

In dit afsluitende e-health webinar komen ondernemers aan het woord die hun product of dienst reeds succesvol op de Duitse markt verkopen. Zij delen hun ervaringen op belangrijke thema’s als marktintroductie, commerciële en marktstrategie en het contact met relevante organisaties. Schrijf je nu in voor het webinar, georganiseerd door NBSO Stuttgart, in samenwerking met de regionale ontwikkelingsmaatschappijen BOM, LIOF en Oost NL (Trade & Innovate NL) op 25 november van 10:00 tot 11:30. Deelname is kosteloos.

Programma woensdag 25 november van 10:00u – 11:30u:

Moderator
Derk Marseille, Eigenaar Duitslandnieuws

Zorganimaties
Tijn Rademakers, International Business Development

Zorganimaties heeft een eenvoudig en betaalbaar platform ontwikkeld dat video’s als medium voor informatieoverdracht ondersteunt. Het platform borgt een volledige en consistente informatieoverdracht in de zorg en stimuleert interesse, kennis en begrip bij de patiënt. 

Patient Journey App
Thomas Timmers, CEO

Patient Journey App houdt zich bezig met het ontwikkelen van simpele en gerichte oplossingen voor de zorg.

Selfapy
Farina Schurzfeld, Co-Founder & CMO 

Actief op het gebied van on-line therapie voor mensen met psychologische problemen. Selfapy is aangemeld voor de DiGA fast track en is gesprekspartner van het Duitse Ministerie voor Gezondheid. Door de ogen van een Duitse expert zal zij nader ingaan op de marktintroductie van e-health oplossingen op de Duitse markt en de ervaringen met haar eigen bedrijf delen.

Alphatron
Wilfried Geerdink, Managing Director

Alphatron Medical Innovations ontwikkelt, produceert en distribueert medische workware; oplossingen op het snijvlak van hardware, software en techniek. Alphatron Medical Innovations heeft ten doel om de dagelijkse routines van verpleegkundigen, apothekers en andere zorgprofessionals te vereenvoudigen en te stroomlijnen, zodat deze meer tijd en aandacht kunnen besteden aan hun kerntaak: het verlenen van zorg aan hun patiënten.

Q&A

Aanmelden
Je kunt je tot en met dinsdag 24 november 17:00u aanmelden via de aanmeldknop links boven. Vragen kunnen tot maandag 23 november bij aanmelding worden doorgegeven.

We hopen je op 25 november weer te zien, tot dan!