Voor wie?
Deze ondernemersreizen zijn interessant voor bedrijven en onderzoeksinstellingen in de elektromobiliteitssector, zeker als u actief bent op het gebied van laadinfrastructuur en smart charging/storage, elektrische voertuigtechnologie voor heavy en light duty vehicles of als u nieuwe mobiliteitsdiensten voor urban mobility ontwikkelt.  

Deelname biedt het grote voordeel dat we u direct in contact brengen met organisaties en bedrijven die voor u interessant zijn. Zelfs bedrijven die al ervaring hebben in Duitsland geven aan dat deze werkwijze veel meerwaarde heeft. De gezamenlijke E-mobility stand van Nederland en Brabant op de EVS30 en de aanwezigheid van enkele Brabantse gedeputeerden tijdens dit internationale event zetten Brabant in de schijnwerpers.

Laadinfrastructuur en smart charging/storage
Om de ambitieuze elektromobiliteit doelstellingen te behalen, hebben de uitrol van een snellaadnetwerk en laadinfra in de binnensteden en de inzet van elektrische deelauto’s en duurzame stadsdistributie hoge prioriteit. Doelgroepen zijn aanbieders van laadinfrastructuur en innovatieve laadtechnologie, smart grid oplossingen, smart charging diensten en oplossingen voor interoperabiliteit- en roamingvraagstukken.

Elektrische voertuigtechnologie voor heavy en light duty vehicles
Interessant voor fabrikanten van zwaardere en lichtgewicht elektrische voertuigen en van elektrische aandrijftechnologie, alsmede ontwikkelaars van mobiliteitsoplossingen die duurzame stadsdistributie mogelijk maken (last-mile oplossingen).

Urban mobility
Dit thema is interessant voor ontwikkelaars en aanbieders van nieuwe mobiliteitsdiensten op het gebied van urban mobility zoals e-carsharing, light electric vehicles, e-cargobikes, pedelecs etc.